Dispositivos e acessórios
French Onion Soup
Preparação 20min
Total 1h 10min
6 portions
Ingredientes
-
Gruyère cheese cut into pieces3 oz
-
yellow onions halved18 oz
-
olive oil1 oz
-
unsalted butter1 oz
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste2 pinches
-
all-purpose flour2 tsp
-
water32 oz
-
1 heaping tsp homemade stock paste, chicken or beefstock cube chicken or beef1
-
baguette slightly stale, or other crusty bread12 slices
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
427.9 mg
Proteína
7.6 g
Energia
959.8 kJ /
229.4 kcal
Gordura
13.7 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
5.9 g
Hidratos de carbono
19.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The basic cookbook
177 Receitas
Canadá
Canadá
The Basic Cookbook
176 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Creamy Tomato Soup
30 Min
Carrot Ginger Soup
20 Min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 Std. 5 Min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 Min
Asparagus Cream Soup
25 Min
Leek and Potato Soup
40 Min
Creamy Mushroom Soup
25 Min
Broccoli and Cheddar Soup
40 Min
New England Clam Chowder
45 Min
French Onion Soup with Puff Pastry
55 Min
Cream of Asparagus Soup
15 Min
Butternut Squash and Apple Soup
30 Min