Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 snítka čerstvé petržele, jen lístky
- 100 gramů tuňáka, konzervovaného, v oleji, okapaného
- 200 gramů másla, pokojové teploty, na kousky
- 1 - 2 špetky soli
- 1 polévková lžíce citrónové šťávy
- Nutrição
- por 1 porci
- Energia
- 7155 kJ / 1710 kcal / 7155 kJ / 1710 kcal
- Proteína
- 27.2 g / 27.2 g
- Hidratos de carbono
- 2.3 g / 2.3 g
- Gordura
- 177 g / 177 g
- Fibra
- 0.5 g / 0.5 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Budapešťská pomazánka
10 min
Vinná marináda
Nenhuma avaliação
Pomerančovo-bezinková pomazánka
Nenhuma avaliação
Salát z nastrouhané mrkve
Nenhuma avaliação
Chléb se sýrem a salámem
1 Std. 40 Min
Okurkový salát s mortadellou
10 min
Směs na pečení chleba s rajčaty a bylinkami
10 min
Čerstvý sýr z jogurtu marinovaný v bylinkovém oleji
12h 15min
Chléb nebo bochánky s rajčaty a bazalkou
1 Std. 45 Min
Taveňák z tvarůžků
35 Min
Český chléb z žitného kvásku
15h 30 min
Tradiční chléb se semínky
1h 50min