Dispositivos e acessórios
Kluski francuskie z Varomy
Preparação 5min
Total 20min
4 porcje
Ingredientes
-
4 jajka
-
¼ - ½ łyżeczki soli
-
20 g masła miękkiego
-
50 g mąki pszennej
-
200 g wody
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 porcję
Proteína
7.5 g
Energia
623.8 kJ /
149 kcal
Gordura
9.1 g
Fibra
0.2 g
Hidratos de carbono
9.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
DODATKI DO ZUP
11 Receitas
Polónia
Polónia
Também pode gostar...
Sardyńska zapiekanka ziemniaczana
1h 20min
Bulion rybny
1h
Sos maślany (sos beurre blanc)
35min
Kniszki ziemniaczane
2h
Zupa ziemniaczana z orzechowym wegańskim pesto
50min
Naleśnikowy makaron
55min
Gołąbki z dorszem
1h 20min
Klopsy z seitana z sosem kaparowym
1h 30min
Pulpety perłowe z ryżem
2h
Spaetzli - szwajcarskie kluski kładzione
1h
Kluski kładzione
15min
Kluski na parze z sosem pieczarkowym
50min