Chlebki z serem feta i koperkiem

Chlebki z serem feta i koperkiem

3.7 142 avaliações
Preparação 10min
Total 1h 30min
8 sztuk

Ingredientes

  • 20 g koperku, świeżego
  • 1 ząbek czosnku
  • 230 g wody
  • 60 g oliwy z oliwek plus dodatkowa ilość do natłuszczenia blachy
  • 2 łyżeczki suchych drożdży (8 g)
  • 350 g mąki pszennej chlebowej plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
  • 200 g sera typu feta pokrojonego na kawałki
  • ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 sztukę

Proteína 9 g
Energia 1491 kJ / 356 kcal
Gordura 20 g
Fibra 1.9 g
Hidratos de carbono 33 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...