Welsh 'Rabbits'

Welsh 'Rabbits'

3.5 6 avaliações
Preparação 15min
Total 20min
4 slices

Ingredientes

  • English muffins halved and toasted
    2
  • Cheddar cheese cut in pieces
    150 g
  • plain flour
    1 ½ Tbsp
  • milk
    35 g
  • Dijon mustard
    1 tsp
  • Worcestershire sauce to taste
    5 - 10 drops
  • fine sea salt
    1 pinch
  • fresh green peas for eyes
    8
  • sugar snap peas for ears
    8
  • pitted black olives halved, for noses
    2
  • fresh chives cut in pieces (2 cm) for whiskers
  • spring onion cut in small pieces (5 mm) for teeth
    1
  • baby carrots halved lengthways
    2

Nutrição por 1 slice

Energia 710.9 kcal / 2974.4 kJ
Proteína 43.4 g
Gordura 16.1 g
Hidratos de carbono 101.7 g
Fibra 30.2 g
Gordura saturada 8.1 g
Sódio 446.9 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...