Dispositivos e acessórios
Glasaż kakaowy
Preparação 10min
Total 35min
1 porcja
Ingredientes
-
15 g żelatyny w proszku
-
215 g wody
-
300 g cukru
-
250 g śmietany, min. 30% tłuszczu w temp. pokojowej
-
165 g syropu glukozowego
-
100 g kakao naturalnego, niesłodzonego
-
10 g oleju
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porcję
Sódio
160.3 mg
Proteína
37.7 g
Energia
11926.5 kJ /
2850.5 kcal
Gordura
116.2 g
Fibra
37.2 g
Gordura saturada
66.3 g
Hidratos de carbono
490.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
PODSTAWY CUKIERNICZE
10 Receitas
Polónia
Polónia
Também pode gostar...
Suflet czekoladowo-pomarańczowy
45min
Sernik na zimno z galaretką i owocami
4h 30min
Lukier
2h
Ser typu mascarpone
22h
Pâte de fruits
2h 20min
Crème pâtissière
2h 35min
Sos ze słodkiego cherry
20min
Biała czekolada z bakaliami
2h 20min
Ganache czekoladowy
3h 20min
Crémeux czekoladowe
3h 15min
Ganache z mlecznej czekolady z korzenną przyprawą
3h 15min
Biszkopt
1h 50min