
Dispositivos e acessórios
Ganache pistacjowy
Preparação 15min
Total 5h 30min
1340 g
Ingredientes
Pasta pistacjowa
-
20 g cukru
-
400 g orzechów pistacjowych, łuskanych, niesolonych, bez skórki
-
30 - 40 g oleju
Ganache pistacjowy
-
450 g białej czekolady pokrojonej na kawałki
-
390 g śmietany, min. 30% tłuszczu
-
¼ łyżeczki soli
-
45 g masła miękkiego, pokrojonego na kawałki
Nutrição por 100 g
Energia
510.5 kcal /
2137.5 kJ
Proteína
9.3 g
Gordura
41.8 g
Hidratos de carbono
26.9 g
Fibra
1.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

PODSTAWY CUKIERNICZE
10 Receitas
Polónia
Polónia