Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 700 g Chinese cabbage (wombok), cut into halves lengthways, then cut into thirds
- 2500 g filtered water
- 150 g Himalayan salt
- 3 garlic cloves
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 apple, cored and cut into quarters
- 5 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 1 - 2 tsp ground cayenne pepper
- 1 - 2 tsp paprika
- 1 tsp tamari, gluten free (see Tips)
- 30 g coconut sugar
- 1 nori sheet, torn into pieces
- 20 g warm water
- Nutrição
- por 1 Complete recipe
- Energia
- 1615 kJ / 384.5 kcal
- Proteína
- 14.8 g
- Hidratos de carbono
- 70 g
- Gordura
- 3.7 g
- Fibra
- 16.3 g
Receitas alternativas
Tandoori portobellos with creamy coconut raita
40 min
Vegan butter
8 godz. 5 min
Vegie crackers
12 Std. 10 Min
Ma po dou fu (mapo tofu)
15 min
Celeriac parmigiana
1 godz. 10 min
Sweet and sour tempeh
50 min
Bang bang broccoli
3h 25min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Yasai miso ramen
35min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1 godz. 15 min
Cauliflower buffalo bites
35min
Cashew cheddar cheese
3h 10min