Dispositivos e acessórios
Pumpkin, kale and tempeh breakfast bowl
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
pumpkin cut into pieces (approx. 1½ cm)200 g
-
kale ribs removed and leaves cut into strips (approx. 1 cm)60 g
-
sesame oil1 tbsp
-
bacon (approx. 100 g), cut into pieces (optional)1 slice
-
brown onion90 g
-
garlic clove1
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
water400 g
-
whole egg4
-
olive oil spray for frying
-
tempeh cut into thin slices (approx. 5 mm)300 g
-
avocado flesh only, cut into thin slices1
-
dukkah to serve (see Tip)2 tbsp
-
sauerkraut to serve (see Tip)80 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1541.6 mg
Proteína
34.2 g
Energia
2837.5 kJ /
675.5 kcal
Gordura
52 g
Fibra
7.1 g
Gordura saturada
7.4 g
Hidratos de carbono
16.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Eat Well
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Abundant breakfast bowl
30min
Sweet potato and chickpea pizzas (Toddlers and beyond)
1h 10min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40min
Millet cashew stir-fry
30min
Mediterranean capsicums
2h
Sweet and sour tempeh
50min
Soy goulash with dumplings
1h 25min
Pink scramble
15min
Coconut quinoa with sticky mango
30min
Hemp and matcha overnight oats
6h 5min
Crunchy quinoa patties with avocado smash
1h 30min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2h 30min