Dispositivos e acessórios
Jemná brioška
Preparação 10min
Total 2h
20 plátků
Ingredientes
-
500 gramů hladké mouky
-
1 špetka soli
-
150 gramů másla pokojové teploty, na kousky, plus na vymazání
-
4 vejce
-
50 gramů cukru
-
60 gramů mléka
-
1 kostka čerstvého droždí (40 gramů)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 plátek
Proteína
5 g
Energia
711 kJ /
170 kcal
Gordura
8 g
Fibra
1.1 g
Hidratos de carbono
20 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chléb
10 Receitas
República Checa
República Checa
Também pode gostar...
Pomerančové sušenky s rozinkami
1h
Slaninové housky
1h 40min
Celozrnné housky
2h
Turecký flatbread
2h 10min
Italské grissini
2h
Bramborový chléb s rozmarýnem
3h 30min
Venkovský chléb (Pain de campagne)
4h
Bochánky s podmáslím a vlašskými ořechy
1h 15min
Pizza rohlíčky od copaté Aničky
40min
Bageta
3h 45min
Chléb
1h 40min
Bílé pečivo
1h