Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Chimichurri Sauce
- 4 garlic cloves
- 100 g shallots, halved
- 20 g fresh coriander, thick stalks removed
- 20 g fresh parsley, thick stalks removed
- 2 Tbsp dried oregano
- 200 g olive oil
- 60 g white wine vinegar
- 35 g lemon juice
- 1 tsp dried chilli flakes
- 1 - 1 ½ tsp fine sea salt, to taste
- 2 pork fillets (approx. 1000 g)
Rice Salad and Pork Fillet
- 15 g fresh parsley leaves
- 90 g olive oil
- 60 g pickled capers, drained
- 60 g lemon juice
- 2 Tbsp coarse salt flakes
- 1000 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 250 g long grain rice
- 400 g courgettes, cut in small cubes
- 300 g carrots, cut in small cubes
- 1 red pepper, cut in small cubes
- 1 yellow pepper, cut in small cubes
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3443 kJ / 822 kcal
- Proteína
- 43 g
- Hidratos de carbono
- 41 g
- Gordura
- 52 g
- Fibra
- 4.5 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Fish Tacos
45 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Béarnaise Sauce
20 min
Peppadew® and Feta Stuffed Chicken with Lemon Couscous
1h
Cajun Prawn Lettuce Cups with Pineapple Salsa
25 min
Prawn Cocktail
15 Min
Chicken Tacos al Pastor
45 min
The Ultimate Barbecue Sauce
2h
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35 min
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13 Std.
Sticky Apple Pork Ribs
2h 30min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min