Versões compatíveis
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Jerk Chicken
- 4 chicken breasts, skinless (approx. 140 g each)
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 3 garlic cloves
-
1 - 2
scotch bonnet chilli, halved, deseeded, to taste
ou fresh red chillies, halved, deseeded, to taste - 1 lime, thin peelings of skin and 20 g juice
- 1 orange, thin peelings of skin and 20 g juice
- 2 tsp soft dark brown sugar
- 2 tsp black peppercorns
- 1 tsp whole allspice berries
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground cinnamon
- 1 pinch ground nutmeg
- 8 sprigs fresh thyme, leaves only
- 5 g fresh coriander, cut in pieces (2 cm)
- 4 spring onions, cut in pieces (2 cm)
- 20 g cider vinegar
- 20 g olive oil
Mash and Vegetables
- 700 g water
- 600 g sweet potatoes, peeled, diced (3 cm)
- 400 g fine green beans, trimmed
- 400 g frozen peas, defrosted
- 3 garlic cloves
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 10 g olive oil
- 8 - 10 sprigs fresh thyme, leaves only, to taste
- 1 ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2117 kJ / 503 kcal
- Proteína
- 44 g
- Hidratos de carbono
- 50 g
- Gordura
- 11 g
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