Dispositivos e acessórios
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
Preparação 30min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
Pork Chops
-
pork chops, bone in, thick cut (1¼-1½ in.) (approx. 2-2½ lb total)4
-
salt divided1 ½ tsp
-
dried thyme1 tsp
-
dried figs e.g., Turkish or Calimyrna (approx. 3.5 oz)6
-
red onions in pieces4 oz
-
cremini or baby portobello mushrooms quartered3 oz
-
celery in pieces2 oz
-
bread crumbs1 tbsp
-
garlic clove1
-
dried sage½ tsp
-
Pink Lady apples diced (¼ in.)4 oz
Cider Sauce
-
apple cider10 oz
-
chicken stock8 oz
-
Dijon mustard½ oz
-
baby rainbow carrots trimmed, peeled16 oz
-
all-purpose flour2 tbsp
-
unsalted butter chilled1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
53 g
Energia
2284 kJ /
546 kcal
Gordura
17 g
Fibra
7 g
Hidratos de carbono
46 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Apple Harvest
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1h 5min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Basque Chicken
1h 10min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Sausage Stuffed Mushrooms
1h 20min
Chicken Cacciatore with Orzo
1h 5min
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14h 10min
Spicy Pork with Tomatoes
35min
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Chicken Stroganoff Soup
55min
Chicken Marsala
40min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min