Dispositivos e acessórios
Baked Crab Dip
Preparação 10min
Total 15min
10 portions
Ingredientes
-
Monterey Jack cheese cubed3 oz
-
garlic clove1
-
unsalted butter diced1 ½ oz
-
fresh baguette in slices (1 in.)1
-
parsley leaves only3 sprigs
-
green onion in pieces (1 in.)1
-
cream cheese cubed8 oz
-
freshly squeezed lemon juice to taste1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground cayenne pepper to taste¼ tsp
-
canned lump crab meat drained8 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
10 g
Energia
950 kJ /
227 kcal
Gordura
15 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
14 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Festive Fare
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Caesar Salad
30min
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35min
Chicken Fajita Soup
50min
Jalapeño Poppers
1h
Pizza Monkey Bread
2h 30min
New England Clam Chowder
45min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min
Spinach and Artichoke Dip
20min