Dispositivos e acessórios
Beef Chili
Preparação 15min
Total 1h 5min
6 portions
Ingredientes
-
dried oregano1 tbsp
-
black peppercorns1 tsp
-
paprika1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
cumin seeds¼ tsp
-
carrots cut into 1 in. pieces (approx. 2 med. carrots)5 ½ oz
-
red bell peppers cut into 2 in. pieces (approx. ½ lg. pepper)4 oz
-
green bell peppers cut into 2 in. pieces (approx. ½ lg. pepper)4 oz
-
yellow onions quartered (approx. 2 med. onions)12 ½ oz
-
garlic cloves5
-
serrano chilies seeds and stems removed4
-
olive oil1 oz
-
sirloin steak cubed (½ in.)16 oz
-
red kidney beans (15 oz), drained1 can
-
diced tomatoes (15 oz)1 can
-
tomato paste2 tbsp
-
1 vegetable stock cubevegetable stock paste homemade2 tbsp
-
dark chocolate 70% cacao1 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
368.6 mg
Proteína
21.8 g
Energia
1526 kJ /
364.7 kcal
Gordura
18.5 g
Fibra
7.9 g
Gordura saturada
6.3 g
Hidratos de carbono
28.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Midweek Meals
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Basque Chicken
1h 10min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Chicken Noodle Soup
50min
Shepherd's Pie
1h 15min
Spanish Rice
30min
Chicken Stew with Cannellini Beans
35min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Zucchini Bread
1h 15min
Pork with Black Bean Sauce
30min
Meatloaf
1h 20min
Chicken Marsala
40min
Turkey Chili
45min