Dispositivos e acessórios
Lemon Caper Asparagus
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
pencil-thin asparagus woody ends trimmed12 oz
-
shallots cut into pieces1 oz
-
capers drained2 tbsp
-
garlic clove1
-
salt to taste½ tsp
-
unsalted butter cut into pieces3 oz
-
lemon juice1 oz
-
water20 oz
-
lemon cut into wedges, to garnish1
-
lemon zest to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
2 g
Energia
749 kJ /
179 kcal
Gordura
17 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Valentine's Romance
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Southwest Quinoa
40min
Green Bean Gremolata
25min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Asparagus with Cashew Cream
20min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min
Creamed Pearl Onions with Ham
35min
Spicy Asian Snow Peas
25min
Crab Cakes
1h 35min
Lemony Green Beans
20min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35min