Dispositivos e acessórios
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
Preparação 40min
Total 3h
4 portions
Ingredientes
Spice Rub
-
paprika2 ½ tsp
-
salt2 tsp
-
brown sugar2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
chili powder½ tsp
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garlic powder½ tsp
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onion powder½ tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
tri-tip steak trimmed32 - 40 oz
Creamed Spinach
-
water6 oz
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fresh spinach divided18 oz
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yellow onion in pieces4 oz
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garlic cloves2
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unsalted butter in pieces1 oz
-
cream cheese in pieces4 oz
-
heavy whipping cream2 oz
-
salt to taste½ tsp
-
ears of corn grilled, to serve (see Tip)4
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
795 mg
Proteína
76 g
Energia
3071 kJ /
734 kcal
Gordura
34 g
Fibra
6 g
Gordura saturada
17 g
Hidratos de carbono
35 g
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Estados Unidos
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