Dispositivos e acessórios
Sautéing Onions and Garlic
Preparação 10min
Total 20min
1 portion
Ingredientes
-
garlic cloves halved2 - 3
-
1 oz extra virgin olive oil, (see Variation)oil (see Variation)1 oz
-
7 oz red onions, cut in wedgesyellow onions cut in wedges7 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
20 mg
Proteína
3 g
Energia
1031 kJ /
246 kcal
Gordura
20 g
Fibra
3.8 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Chopped Onions
5min
Steamed Green Beans
30min
Steamed Broccoli
25min
Sautéed Red Peppers with Onions
25min
Sautéing Vegetable Mixture
30min
Sautéing 14 oz Carrots
20min
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10min
Sautéed onions (200-300 g)
10min
Sautéed Onions (170-200 g)
20min
Caramelizing 7 oz Onions
40min
Sautéing 10.5 oz Onions
Nenhuma avaliação
Sautéing 7 oz Onions
20min