Dispositivos e acessórios
Sautéing Onions and Garlic
Preparação 10min
Total 20min
1 portion
Ingredientes
-
garlic cloves halved2 - 3
-
1 oz extra virgin olive oil, (see Variation)oil (see Variation)1 oz
-
7 oz red onions, cut in wedgesyellow onions cut in wedges7 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
20 mg
Proteína
3 g
Energia
1031 kJ /
246 kcal
Gordura
20 g
Fibra
3.8 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Grated Parmesan Cheese
5min
Chopped Onions
5min
Steamed Cubed Potatoes
40min
Steamed Baby Potatoes
30min
Steamed Cauliflower
25min
Steamed Broccoli
25min
Steamed Carrots
25min
Grated Cheese (Medium-Hard)
5min
Sautéing Red Pepper with Onions
25min
Sautéed onions (200-300 g)
10min
Sautéed Onions (170-200 g)
20min
Sautéing 7 oz Onions
20min