Dispositivos e acessórios
Shiitake mushroom sauce
Preparação 20min
Total 45min
600 g
Ingredientes
-
leeks cut into pieces50 g
-
garlic cloves50 g
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, drained50 g
-
vegetable oil50 g
-
fermented soybean paste200 g
-
dark soy sauce1 tbsp
-
water adjust to taste100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 100 g
Proteína
6 g
Energia
724 kJ /
173 kcal
Gordura
11 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
14 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Our Favourites
28 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Homemade Fish Ball Soup
2 Std.
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Red bean ice cream
29 Std. 50 Min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 Min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 Std. 30 Min
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1 Std. 5 Min
Yam Rice
45 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Japanese toasted sesame salad dressing
10 Min
Summer seafood soup
45 Min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 Std. 45 Min