Dispositivos e acessórios
Shiitake mushroom sauce
Preparação 20min
Total 45min
600 g
Ingredientes
-
leeks cut into pieces50 g
-
garlic cloves50 g
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, drained50 g
-
vegetable oil50 g
-
fermented soybean paste200 g
-
dark soy sauce1 tbsp
-
water adjust to taste100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 100 g
Proteína
6 g
Energia
724 kJ /
173 kcal
Gordura
11 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
14 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Our Favourites
28 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Mustard Green Rice
35min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30min
Salted Vegetables Duck Soup
2h 5min
Hot and sour soup
20min
Stir-fried vegetables
10min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1h 15min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Braised pork belly
55min
Dried Shrimp Sambal
55min
Mapo tofu
15min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min