Dispositivos e acessórios
Plain yoghurt in Varoma
Preparação 10min
Total 12h
8 portions
Ingredientes
-
plain yoghurt120 g
-
whole milk800 g
-
sugar (opcional)40 g
-
water250 g
-
30 g freshly squeezed lemon juice, (approx. ½ lemon)ascorbic acid (powdered Vitamin C)1 level tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
4 g
Energia
400 kJ /
96 kcal
Gordura
4 g
Fibra
0 g
Hidratos de carbono
10 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Versatile smooth soup
45min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Pumpkin Soup
25min
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
35min
Shallot Oil
25min
Sea Coconut Braised Fish Maw Soup
25h 10min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3h 15min
Lemonade
5min
Homemade chicken stock powder
1h 35min
Plain Yoghurt in Varoma
12h
Wholemeal Mantou
1h
Braised Eggs
Nenhuma avaliação