Dispositivos e acessórios
Clams marinières
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
onion100 g
-
garlic cloves1 - 2
-
extra virgin olive oil50 g
-
clams1000 g
-
paprika, ground1 pinch
-
white wine50 g
-
150 g water, with 1 tsp of saltfish broth150 g
-
fresh parsley chopped, only the leaves2 tsp
-
breadcrumbs1 tsp
-
salt (opcional)½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
15.85 g
Energia
980 kJ /
235 kcal
Gordura
14.98 g
Fibra
0.6 g
Hidratos de carbono
9.08 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mediterranean Cuisine
67 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Crispy Shallots and Shallot Oil
25min
Mock Fin Soup
35min
Mala Bakkwa
4h 35min
Sugarcane Water Chestnut Drink
50min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1h
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1h 10min
Sautéing Turkey Cubes
Nenhuma avaliação
Stir fried prawns with dragon well tea (Longjing tea prawns)
4h 10min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20min
Turmeric Chicken
50min
Braised Chicken with Mushroom
1h 30min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min