
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 60 gramů mrkve na čtvrtky
- 500 gramů bílého zelí na kousky (3 cm)
- 450 gramů vody
- 1 kostka drůbežího bujónu (pro 0,5l vody)
- ½ čajové lžičky soli
- 1 čajová lžička cukru
- 70 gramů másla
- 20 gramů hladké mouky
- ½ citrónu pouze šťáva
- Nutrição
- por 1 porce
- Energia
- 195 kcal / 816 kJ
- Proteína
- 2.5 g
- Gordura
- 15 g
- Hidratos de carbono
- 11.9 g
- Fibra
- 3.7 g
Receitas alternativas
Sádlo se škvarky a tymiánem
2h 5min
Houskové knedlíky
50min
Bramborové knedlíky
1h 50min
Domácí nudle (zavářka)
30min
Bílá zelná polévka se šťouchanými brambory
40min
Čočka na kyselo
2h 55min
Zelňačka
25min
Dušená mrkev
20min
Koprová omáčka
20min
Plněné papriky s rajskou omáčkou
1h 30min
Dušený špenát
25min
Bramboráky
45min