Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 50 gramů jarní cibulky
- 250 gramů sardinek v rajčatové omáčce, (2 konzervy á 125 g)
- 80 gramů másla, změklého
- 1 polévková lžíce citrónové šťávy
- ¼ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- 1 polévková lžíce hořčice, plnotučné
- Nutrição
- por 1 porce
- Energia
- 738 kJ / 176 kcal
- Proteína
- 7.5 g
- Hidratos de carbono
- 1.3 g
- Gordura
- 15.4 g
- Fibra
- 0.2 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Budapešťská pomazánka
10min
Škvarková pomazánka
5min
Pomazánka z makrely
20 min
Vaječná pomazánka se šunkou
25min
Tvarohová pomazánka s koprem
5min
Tvarohová pomazánka s kuřetem
35min
Pomazánka z čabajky nebo loveckého salámu
5min
Lahůdková rybí pomazánka
5min
Vaječná pomazánka s tvarohem
10min
Hermelínová pěna
10min
Vaječná pomazánka s cibulí
5min
Česnekovo sýrová pomazánka
5min