Dispositivos e acessórios
350 g sjalot kleuren
Preparação 10min
Total 25min
1 portie
Ingredientes
-
10 g olijfolieolie10 g
-
boter zacht of half gezouten10 g
-
sjalot gehalveerd in de lengte350 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
45 mg
Proteína
5 g
Energia
1194 kJ /
285 kcal
Gordura
24 g
Fibra
5.1 g
Gordura saturada
9 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hoge Temperaturen
13 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Kruimeldeeg
5min
Geklopt eiwit
5min
Slagroom
10min
Aardbeien curryketchup
Nenhuma avaliação
250 g sjalot fruiten
Nenhuma avaliação
200 g ui karameliseren
40min
200-300 g ui glaceren
Nenhuma avaliação
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12h 20min
Natuur yoghurt in de Varoma
12h
Indische kippenburger
4h
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8h 45min
Baguette / Stokbrood
3h 45min