Dispositivos e acessórios
350 g sjalot kleuren
Preparação 10min
Total 25min
1 portie
Ingredientes
-
10 g olijfolieolie10 g
-
boter zacht of half gezouten10 g
-
sjalot gehalveerd in de lengte350 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
45 mg
Proteína
5 g
Energia
1194 kJ /
285 kcal
Gordura
24 g
Fibra
5.1 g
Gordura saturada
9 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hoge Temperaturen
13 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Zwarte woud taart met amarena kersen
5h
Skelethoofden
5h
Halloween broodjes
Nenhuma avaliação
Knoflook en uien glaceren
Nenhuma avaliação
400-500 g ui karameliseren
50min
200 g ui karameliseren
40min
200 g ui kleuren
25min
300 g ui fruiten
Nenhuma avaliação
200 g ui fruiten
20min
Aardbeienjam
1h 5min
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1h 5min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min