Dispositivos e acessórios
Choronsaus
Preparação 5min
Total 20min
1 pot
Ingredientes
-
verse dragon2 - 3 takjes
-
verse kervel2 - 3 takjes
-
tomaat (ong. 50 g)1
-
sjalot80 g
-
witte wijnazijn80 g
-
boter in stukken180 g
-
eierdooiers4
-
zout¼ - ½ tl
-
gemalen peper2 snuifjes
-
tomatenpuree (geconcentreerd)1 - 2 tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 pot
Sódio
1335 mg
Proteína
27 g
Energia
7899 kJ /
1885 kcal
Gordura
195 g
Fibra
2.8 g
Gordura saturada
104 g
Hidratos de carbono
10 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Indikken modus
17 Receitas
Benelux
Benelux
Sauzen
14 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pulled Pork
Nenhuma avaliação
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1h 40min
Bearnaisesaus
15min
Hollandaisesaus
15min
Hollandaisesaus
15min
Groene pepersaus
20min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2h 45min
Pommes Dauphine
1h 40min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1h 25min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3h
Bearnaisesaus
20min