Rizoto s parmazánem

4.6 204 avaliações
Preparação 15min
Total 30min
4 porce

Ingredientes

  • 40 gramů sýru, parmazánu na kousky (3 cm)
  • 1 šalotka (cca 30 gramů)
  • 40 gramů másla
  • 10 gramů extra panenského olivového oleje
  • 320 gramů rizoto rýže (např. Carnaroli, Arborio), 14 - 15 minut doba varu
  • 60 gramů bílého vína, suchého
  • 820 gramů vody
  • 1 kostka bujónu (pro 0,5 l vody) nebo zeleninového bujónu
    1 vrchovatá čajová lžička dochucovací pasty, masové nebo zeleninové
  • ½ - 1 čajová lžička soli dle chuti

Dificuldade

avançadas


Nutrição por 1 porci

Proteína 9 g
Energia 1812 kJ / 433 kcal
Gordura 15 g
Fibra 1.8 g
Hidratos de carbono 63 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...