Sous-vide Salmon with Creamy Avocado

Sous-vide Salmon with Creamy Avocado

4.7 50 avaliações
Preparação 10min
Total 1h
4 portions

Ingredientes

Creamy Avocado
  • avocado flesh only, peel and pit removed (see Tip)
    8 oz
  • salt
    ¼ tsp
  • lime freshly squeezed (juice only), plus extra, sliced, to garnish
    1
Salmon
  • water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
    60 oz
  • lemon juice
    1 oz
  • fresh salmon fillets (4 x 5 oz, 1 in. thick)
    20 oz
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ⅛ tsp
  • extra virgin olive oil divided
    4 tsp
  • fresh dill plus extra to garnish
    4 sprigs
  • vegetable oil to sear

Nutrição por 1 portion

Energia 432.2 kcal / 1808.5 kJ
Proteína 30.2 g
Gordura 31.8 g
Hidratos de carbono 7.2 g
Fibra 4.3 g
Gordura saturada 6.3 g
Sódio 541.3 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...