Dispositivos e acessórios
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
Preparação 10min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
Creamy Avocado
-
avocado flesh only, peel and pit removed (see Tip)8 oz
-
salt¼ tsp
-
lime freshly squeezed (juice only)1
Salmon
-
water (enough to fully submerge bags, not to exceed max. fill line)60 oz
-
lemon juice1 oz
-
fresh salmon fillets (4 x 5 oz, 1 in. thick)20 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
extra virgin olive oil divided4 tsp
-
fresh dill plus extra to garnish4 sprigs
-
vegetable oil to sear
-
lime sliced, to garnish1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
541.3 mg
Proteína
30.2 g
Energia
1808.5 kJ /
432.2 kcal
Gordura
31.8 g
Fibra
4.3 g
Gordura saturada
6.3 g
Hidratos de carbono
7.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto
2h 10min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Sous-vide Steak
1h 30min
Crab Stuffed Lobster Tails
50min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Egg Puffs
25min
Shrimp Sauté
25min
Sous-Vide Salmon
1h
Shrimp in Garlic Sauce
25min
Broccoli Sauté
20min