Mushroom Fettuccini
TM6 TM5

Mushroom Fettuccini

4.5 (142 avaliações )

Ingredientes

  • 3 oz Parmesan cheese rinds, cubed
  • 1 oz fresh parsley, leaves and tender stems
  • ½ oz dried porcini mushrooms
  • 1 garlic clove
  • 10 oz fresh shiitake mushrooms, sliced
  • 6 oz vegetable stock
  • 2 oz unsalted butter, in pieces
  • 1 ½ oz extra virgin olive oil, divided
  • 1 tsp salt, divided, plus extra, to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, plus extra, to taste
  • 45 oz water
  • 10 oz fettuccini
  • 1 - 2 oz truffle oil, white, to taste
  • ground black pepper, to taste

Nutrição
por 1 portion
Energia
2887 kJ / 690 kcal
Proteína
20 g
Hidratos de carbono
64 g
Gordura
40 g
Gordura saturada
14 g
Fibra
6 g
Sódio
988 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas