Dispositivos e acessórios
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
Preparação 15min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
Chilean sea bass fillet24 - 32 oz
-
lemon juice (approx. ½ lemon), plus extra to serve½ oz
-
ground white pepper to taste1 pinch
-
carrots peeled, cut into sticks12 oz
-
unsalted butter divided4 oz
-
white miso paste3 oz
-
water28 oz
-
red new potatoes or baby gold, peeled and quartered18 oz
-
20 oz zucchini, trimmedfresh green beans trimmed12 oz
-
fine sea salt to taste1 tsp
-
fresh chives finely chopped, to garnish
-
freshly ground rainbow peppercorns to garnish
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
44 g
Energia
2469 kJ /
590 kcal
Gordura
29 g
Fibra
8 g
Hidratos de carbono
40 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Cookbook
68 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Spaghetti Carbonara
40min
Creamy Mushroom Soup
25min
Mushroom Fettuccini
40min
Shrimp Scampi
40min
Salmon Burger
35min
Korean Beef Sauté
1h 25min
Honey Sriracha Turkey Sliders
45min
Butternut Squash Ravioli Soup
35min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50min
Garlic Shrimp
35min
Shrimp in Garlic Sauce
25min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min