Risret med kød

Risret med kød

3.8 4 avaliação
Preparação 15min
Total 1h 25min
4 portioner

Ingredientes

  • Emmentaler ost skåret i stykker (2 cm)
    60 g
  • persille, frisk (approx. 10 g), leaves only, plus extra roughly chopped for garnishing
    ½ bundt
  • fed hvidløg
    2
  • rød peberfrugt skåret i mindre stykker
    70 g
  • løg kvarte
    120 g
  • ghee smør, usaltet
    20 g
    smør, tern
  • tomatpure
    1 spsk
  • sød paprika
    1 ½ spsk
  • paprika for smag
    ¼ - ½ tsk
  • kød, uden sener og ben tern (3 cm)
    600 g
  • grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l) smuldret
    1
    1 tsk med top grøntsagsbouillon
  • citronskal (ca. 2-3 cm)
    1 stykke
  • havsalt
    1 tsk
  • sort peber, stødt til smag
    ½ - 1 tsk
  • vand
    250 g
  • ris, langkornet
    150 g
  • creme fraiche til servering
    2 spsk

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Proteína 41 g
Energia 2204 kJ / 527 kcal
Gordura 16 g
Fibra 3 g
Hidratos de carbono 54 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...

Mostrar tudo