Dispositivos e acessórios
Risret med kød
Preparação 15min
Total 1h 25min
4 portioner
Ingredientes
-
Emmentaler ost skåret i stykker (2 cm)60 g
-
persille, frisk (approx. 10 g), leaves only, plus extra roughly chopped for garnishing½ bundt
-
fed hvidløg2
-
rød peberfrugt skåret i mindre stykker70 g
-
løg kvarte120 g
-
smør, ternghee smør, usaltet20 g
-
tomatpure1 spsk
-
sød paprika1 ½ spsk
-
paprika for smag¼ - ½ tsk
-
kød, uden sener og ben tern (3 cm)600 g
-
1 tsk med top grøntsagsbouillongrøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l) smuldret1
-
citronskal (ca. 2-3 cm)1 stykke
-
havsalt1 tsk
-
sort peber, stødt til smag½ - 1 tsk
-
vand250 g
-
ris, langkornet150 g
-
creme fraiche til servering2 spsk
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
41 g
Energia
2204 kJ /
527 kcal
Gordura
16 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
54 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hverdagsretter
9 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Spaghetti carbonara
40min
Bagt mac and cheese med grøntsager
Nenhuma avaliação
Soba nudler
Nenhuma avaliação
Japanske ramen nudler
Nenhuma avaliação
Dumpling dej
1h
Kinesiske ægnudler
1h
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Nenhuma avaliação
Spaghetti diavolo (1800 kcal)
Nenhuma avaliação
Speltsalat med feta og tomater (1500 kcal)
Nenhuma avaliação
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Nenhuma avaliação
Pasta med rejer og spinat (2500 kcal)
50min
Risotto med ærter og mynte (2200 kcal)
Nenhuma avaliação