Risret med fisk

Risret med fisk

Nenhuma avaliação
Preparação 35min
Total 1h 15min
6 portioner

Ingredientes

  • hjertemusling, frisk, renset
    400 g
    400 g musling, friske, rensede
  • vand plus ekstra til muslinger
    800 g
  • havsalt efter smag, plus ekstra til muslinger
    1 - 2 tsk
  • rejer, hele, upillede
    300 g
  • fed hvidløg
    2
  • hakkede tomater, dåse
    200 g
  • rød peberfrugt skåret i mindre stykker
    150 g
  • grøn peberfrugt skåret i mindre stykker
    150 g
  • olivenolie
    70 g
  • hvidvin
    150 g
  • persilleblad, frisk groft hakket
    2 spsk
  • safran
    1 knivspids
  • havsalt til smag
    1 - 2 tsk
  • ris, kortkornede (f.eks. paella ris) (se tip)
    350 g
  • appelsinsaft, friskpresset
    50 g

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 portion

Proteína 25 g
Energia 1920 kJ / 459 kcal
Gordura 15 g
Hidratos de carbono 53 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...

Mostrar tudo