Dispositivos e acessórios
Veen- en vlierbessen punch
Preparação 30min
Total 10min
6 glazen
Ingredientes
-
sinaasappel groot (ong. 280 g), in stukken1
-
water250 g
-
veenbessensap700 g
-
400 g zwarte bessensapvlierbessensap400 g
-
rietsuiker50 g
-
fruit thee zonder draad2 zakjes
-
kaneelstokjes2
-
kruidnagels5
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 glas
Proteína
2 g
Energia
597 kJ /
143 kcal
Gordura
1 g
Hidratos de carbono
30 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegan
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2h 40min
Maanzaad-mayonaise
Pas d’évaluation
Coconut Dream
10min
Tequila 'Refresher'
5min
Heerlijke herfstdressing
Pas d’évaluation
Gekarameliseerde uiensaus
2h 5min
Kokosnoot en chocoladesorbet
Pas d’évaluation
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50min
Glutenvrije bloem
Pas d’évaluation
Snelle kaassoufflés
45min
Confituur van ananas en gember
40min
Gestoomde spiegeleieren
15min