Dispositivos e acessórios
Veen- en vlierbessen punch
Preparação 30min
Total 10min
6 glazen
Ingredientes
-
sinaasappel groot (ong. 280 g), in stukken1
-
water250 g
-
veenbessensap700 g
-
400 g zwarte bessensapvlierbessensap400 g
-
rietsuiker50 g
-
fruit thee zonder draad2 zakjes
-
kaneelstokjes2
-
kruidnagels5
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 glas
Proteína
2 g
Energia
597 kJ /
143 kcal
Gordura
1 g
Hidratos de carbono
30 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegan
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Nenhuma avaliação
Zalmtartaar
10min
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1h 15min
Chili con carne
40min
Maanzaad-mayonaise
Nenhuma avaliação
Pekingeend
45min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min
Vastensoep
30min
Koffielikeur
40min
Vegan croissants met notenvulling
Nenhuma avaliação
Sinaasappelconfituur met Campari
1h 35min
Pulled Pork
Nenhuma avaliação