Dispositivos e acessórios
Chocolate cake pops
Preparação 50min
Total 1h 55min
20 pieces
Ingredientes
Chocolate cake
-
hazelnuts80 - 100 g
-
dates, pitted halved80 g
-
eggs2
-
oil30 g
-
vanilla aroma1 tsp
-
buttermilk200 g
-
flour100 g
-
cocoa powder30 g
-
baking soda1 tsp
-
baking powder1 tsp
-
salt1 - 2 pinches
Cake pops
-
freeze-dried raspberries15 g
-
blanched almonds50 g
-
crunchy peanut butter unsweetened50 g
-
400 g white chocolate, in pieces (see tip)dark chocolate in pieces (see tip)400 g
-
oil3 tbsp
-
shredded coconut (opcional) raw or toasted, for coating
-
coloured sprinkles (opcional) for decorating
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
123.3 mg
Proteína
5.2 g
Energia
1058.9 kJ /
253.1 kcal
Gordura
18.3 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
6.3 g
Hidratos de carbono
19.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cooking with Kids - Chocolate
5 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Sugar Cookie Pastry
1h 50min
Brazilian Limeade
10min
Home-style sponge cake
2h 30min
Chocolate Gingerbread Cookies (Metric)
2h 15min
Caterpillar chocolate roll
3h 15min
Chocolate icing (ganache)
20min
Cherry Lime Pops
4h 10min
Whipped cream
10min
Chocolate chip muffins
1h
Buttercream icing
5min
Waffles
25min
Super Soft Cinnamon Rolls
1h 35min