
Dispositivos e acessórios
Potato and Rosemary Focaccia
Preparação 10min
Total 2h 35min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
water300 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
sugar1 tsp
-
extra virgin olive oil50 g
-
strong white bread flour500 g
-
fine sea salt2 tsp
-
extra virgin olive oil for greasing
-
potatoes thinly sliced (1-2 mm) (see tip)200 g
-
coarse sea salt for sprinkling, to taste1 - 2 pinches
-
rosemary needles only, to taste1 - 2 sprigs
Nutrição por 1 portion
Energia
642 kcal /
2706 kJ
Proteína
19 g
Gordura
17 g
Hidratos de carbono
100 g
Fibra
5.1 g
Sódio
1189.9 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Rock On! A 'Rockstars' Stoneware Collection
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda