Dispositivos e acessórios
Potato and Rosemary Focaccia
Preparação 10min
Total 2h 35min
4 portions
Ingredientes
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
water300 g
-
10 g fresh yeastdried instant yeast1 tsp
-
barley malt extractsugar1 tsp
-
extra virgin olive oil50 g
-
strong white bread flour500 g
-
fine sea salt2 tsp
-
extra virgin olive oil for greasing
-
potatoes thinly sliced (1-2 mm) (see tip)200 g
-
coarse sea salt for sprinkling, to taste1 - 2 pinches
-
rosemary needles only, to taste1 - 2 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1189.9 mg
Proteína
19 g
Energia
2706 kJ /
642 kcal
Gordura
17 g
Fibra
5.1 g
Hidratos de carbono
100 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Rock On! A 'Rockstars' Stoneware Collection
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Blueberry Jam
Nenhuma avaliação
Vegan Oyster Mushroom Soup
40min
Napoli Potato Cake
1h 30min
Quince Tart
50min
Mini Oregano Focaccias
3h 40min
Lemon Tiramisu
6h 25min
Wholemeal Focaccia
2h 35min
Potato and Rosemary Focaccia
2h 35min
Pumpkin and Spinach Pie
1h 35min
Happy Veggie Empanadas
1h 10min
Khachapuri
1h 30min