Dispositivos e acessórios
Corn Cake with Eggnog Sauce (Anna)
Preparação 20min
Total 1h 20min
12 portions
Ingredientes
Corn Cake
-
unsalted butter in pieces, plus extra to grease3 oz
-
all-purpose flour plus extra to dust5 oz
-
sweetened condensed milk (approx. 1 can)14 oz
-
vanilla extract, natural1 tsp
-
large eggs4
-
fresh sweet corn kernels from 6 fresh corn cobs (see Tip)
-
baking powder1 tbsp
Eggnog Sauce
-
whole milk17 ½ oz
-
sugar3 ½ oz
-
baking soda1 pinch
-
cinnamon stick (approx. 2 in.)½
-
whole clove1
-
egg yolks from large eggs6
-
vanilla extract, natural½ tsp
-
2 ½ oz brandyrum2 ½ oz
Assembly
-
fresh mixed berries
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
253 mg
Proteína
10 g
Energia
1490 kJ /
356 kcal
Gordura
14 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
45 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Stoneware Baking Essentials
19 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Guacamole
5min
Crêpes
1h 15min
Lemonade
5min
Crème Caramel
3h 50min
Rainbow Fruit Tart
1h 40min
Bread Pudding Flan
3h 35min
Yam Porridge with Brown Butter Sage Crumble (Tim Hollingsworth)
40min
Boba Tea (Bubble Tea)
1h
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25min
Flan Pudding
3h
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35min
Champurrado
20min