Dispositivos e acessórios
Corn Cake with Eggnog Sauce (Anna)
Preparação 20min
Total 1h 20min
12 portions
Ingredientes
Corn Cake
-
unsalted butter in pieces, plus extra to grease3 oz
-
all-purpose flour plus extra to dust5 oz
-
sweetened condensed milk (approx. 1 can)14 oz
-
vanilla extract, natural1 tsp
-
large eggs4
-
fresh sweet corn kernels from 6 fresh corn cobs (see Tip)
-
baking powder1 tbsp
Eggnog Sauce
-
whole milk17 ½ oz
-
sugar3 ½ oz
-
baking soda1 pinch
-
cinnamon stick (approx. 2 in.)½
-
whole clove1
-
egg yolks from large eggs6
-
vanilla extract, natural½ tsp
-
2 ½ oz brandyrum2 ½ oz
Assembly
-
fresh mixed berries
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
253 mg
Proteína
10 g
Energia
1490 kJ /
356 kcal
Gordura
14 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
45 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Stoneware Baking Essentials
19 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Borscht
25min
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1h 5min
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35min
Couscous with Lamb and Vegetables
50min
Crème Fraîche Apple Pie
2h
Arroz con leche (Rice Pudding)
3h
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
45min
Crawfish Omelet with Holy Trinity Tomatoes
40min
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Budín de Pan Cubano (Bread Pudding)
3h
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45min