Dispositivos e acessórios
Flan Pudding
Preparação 15min
Total 3h
10 portions
Ingredientes
Caramel
-
sugar2 ½ oz
-
water1 oz
Flan Pudding
-
cream cheese room temperature, cubed8 oz
-
evaporated milk (approx. 1 can)12 ½ oz
-
sweetened condensed milk (approx. 1 can)13 ½ oz
-
Monterey Jack cheese (opcional) cut into pieces (½ in.)4 oz
-
extra large eggs5
-
sugar2 oz
-
water42 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
14 g
Energia
1460 kJ /
349 kcal
Gordura
16 g
Fibra
0 g
Hidratos de carbono
39 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cinco de Mayo
14 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
TEX-MEX COOKBOOK
51 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Tiramisu
5h 20min
Chocolate Ganache Tart with Caramel
1h 40min
Basque Burnt Cheesecake
3h 10min
Whole Orange Bundt Cake
1h 25min
Bread Pudding Flan
3h 35min
Mint Chocolate Pudding Cups
2h 50min
Caramel Flan (No-Bake)
3h 15min
Caramel Apple Pudding
4h
Mango Lassi
10min
Tres Leches Cupcakes
45min
Spanish flan
7h 55min
Tres Leches Cake (Three-Milk Cake)
2h