Dispositivos e acessórios
Beetroot salad
Preparação 10min
Total 10min
6 portions
Ingredientes
-
beetroot peeled, cut in quarters400 g
-
carrots cut in pieces100 g
-
onion20 g
-
green apple (approx. 100 g), cut in quarters1
-
2 - 3 sprigs fresh parsley, leaves only, to tastefresh coriander leaves only, to taste2 - 3 sprigs
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
lemon juice10 - 20 g
-
salt adjust to taste¼ tsp
-
ground black pepper (opcional) adjust to taste1 pinch
-
sugar (opcional) adjust to taste1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
1 g
Energia
350 kJ /
84 kcal
Gordura
4 g
Fibra
2.7 g
Hidratos de carbono
10 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook
174 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
5-Second Traffic Light Salad
5 Min
Beetroot salad
10 Min
Pea and Mint Soup
20 Min
Beetroot salad
10 Min
Beetroot salad
10 Min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 Min
Beetroot Salad
10 Min
Beetroot Houmous
15 Min
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10 Min
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10 Min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 Min
Super Quick Broccoli Salad
5 Min