Dispositivos e acessórios
Lemongrass Chicken Soup
Preparação 15min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
red onions cut into pieces, plus extra to garnish4 oz
-
cilantro leaves and tender stems, plus extra to garnish4 oz
-
fresh ginger peeled and cut into pieces3 oz
-
fish sauce1 oz
-
sesame oil1 oz
-
soy sauce1 oz
-
water30 oz
-
chicken breasts, skinless, boneless organic34 oz
-
fresh lemongrass bruised with back of knife and cut into pieces (1 in.)6 stalks
-
ears of corn cut into rounds (1 in.)1 - 3
-
green onions thinly sliced, to garnish
-
fresh red chilies thinly sliced, to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
734 mg
Proteína
40 g
Energia
1259 kJ /
301 kcal
Gordura
9 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
14 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cha Cha Chicken
14 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Facebook Live Favorites
74 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Egg Drop Soup
45min
Savory Rice Porridge (Congee)
35min
Steamed Whole Fish
45min
Beef and Broccoli Sauté
30min
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
40min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4h 35min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30min
Ginger Chicken Meatballs in Scallion Broth
1h 10min
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
50min
Thai Fish Curry
50min
Korean Beef Sauté
1h 25min