Chinese Long Beans with Pork

Chinese Long Beans with Pork

4.0 14 avaliações
Preparação 15min
Total 25min
4 portions

Ingredientes

  • Chinese long beans trimmed
    12 oz
  • sesame oil divided
    3 tsp
  • soy sauce to drizzle green beans, plus extra 1½ oz to cook
    1 tsp
  • fresh ginger peeled, cut into pieces
    ½ oz
  • garlic cloves
    2
  • dried red chili flakes to taste
    ¼ tsp
  • red onion cut into thin wedges
    8 oz
  • fresh shiitake mushrooms
    4 oz
  • hoisin sauce
    1 ½ oz
  • Chinese cooking wine
    1 oz
  • ground black pepper
    ⅛ tsp
  • ground pork
    6 oz
  • fresh red chilies thinly sliced, divided
    3
  • dry-roasted peanuts chopped, to garnish

Nutrição por 1 portion

Energia 252 kcal / 1054 kJ
Proteína 27 g
Gordura 18 g
Hidratos de carbono 39 g
Fibra 2 g
Gordura saturada 6 g
Sódio 925 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...