
Dispositivos e acessórios
Chinese Long Beans with Pork
Preparação 15min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
Chinese long beans trimmed12 oz
-
sesame oil divided3 tsp
-
soy sauce to drizzle green beans, plus extra 1½ oz to cook1 tsp
-
fresh ginger peeled, cut into pieces½ oz
-
garlic cloves2
-
dried red chili flakes to taste¼ tsp
-
red onion cut into thin wedges8 oz
-
fresh shiitake mushrooms4 oz
-
hoisin sauce1 ½ oz
-
Chinese cooking wine1 oz
-
ground black pepper⅛ tsp
-
ground pork6 oz
-
fresh red chilies thinly sliced, divided3
-
dry-roasted peanuts chopped, to garnish
Nutrição por 1 portion
Energia
252 kcal /
1054 kJ
Proteína
27 g
Gordura
18 g
Hidratos de carbono
39 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
6 g
Sódio
925 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Chinese New Year
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos