Vietnamese Chicken Coleslaw
TM6 TM5

Vietnamese Chicken Coleslaw

4.1 ( 36 avaliações )

Ingredientes

  • 6 oz red onions minced
  • 4 oz rice vinegar
  • 1 tsp sugar
  • 3 oz peanuts
  • 30 oz water
  • 24 oz chicken breasts, skinless, boneless organic
  • ½ tsp salt to taste
  • 3 oz carrots cut into pieces (2 in.)
  • 12 oz cabbage cut into pieces (2 in.), divided
  • 10 fresh mint leaves plus extra to garnish
  • 1 tbsp vegetable oil

Nuoc Mam Dipping Sauce

  • 1 tsp sugar
  • 2 oz fish sauce
  • 1 ½ oz lime juice
  • 2 fresh bird's eye chilies thinly sliced
  • fresh mixed herbs e.g. cilantro, mint, parsley, to garnish
  • scallions thinly sliced, to garnish
  • 2 oz crispy fried onions to garnish

Nutrição
por 1 portion
Energia
292 kcal / 1222 kJ
Proteína
32 g
Gordura
12 g
Hidratos de carbono
15 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
2 g
Sódio
1023 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas