Terter med fersk frukt og kremost

Terter med fersk frukt og kremost

Nenhuma avaliação
Preparação 40min
Total 3h 50min
8 porsjoner

Ingredientes

Deig
  • ris, klebrig
    100 g
  • chiafrø
    1 ss
  • mandler, skåldet
    40 g
  • pilerotmel pluss ekstra til dryssing
    50 g
  • potetstivelse
    20 g
  • salt, finmalt
    ½ ts
  • smør, usaltet
    80 g
  • eggeplommer
    2
  • vann, avkjølt
    1 ss
Kremostfyll
  • kremfløte, 35 % fett
    60 g
  • egg
    2
  • finkornet sukker
    50 g
  • glutenfri melblanding (se tips)
    2 ts
  • kremost
    250 g
  • rømme, alle typer
    60 g
  • vaniljepasta
    1 ts
Frukttopping
  • bær, blandet, ferske (se tips)
    250 g
  • kiwi skrelt og delt i tynne skiver
    1
  • appelsinjuice romtemparert
    150 g
  • finkornet sukker
    60 g
  • agar-agar
    1 ts

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 porsjon

Sódio 269.5 mg
Proteína 8.2 g
Energia 1854.6 kJ / 441.5 kcal
Gordura 29 g
Fibra 2.9 g
Gordura saturada 16.4 g
Hidratos de carbono 37.1 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...

Mostrar tudo