Dispositivos e acessórios
Glutenfri havrekjeks
Preparação 20min
Total 45min
24 porsjoner
Ingredientes
-
smør delt i biter130 g
-
vann2 ss
-
vaniljeekstrakt, naturlig1 ts
-
sirup2 ss
-
salt¼ ts
-
natron1 ts
-
quinoaflak100 g
-
brunt rismel (se tips)70 g
-
grønt bananmel (se tips)40 g
-
rårørsukker120 g
-
kokosnøtt, tørr, usøtet100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsjon
Sódio
104.2 mg
Proteína
2.5 g
Energia
528.9 kJ /
125.9 kcal
Gordura
7.7 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
5.5 g
Hidratos de carbono
11.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Glutenfri mat
94 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Nenhuma avaliação
Vegansk kokosnøttkake
Nenhuma avaliação
Schiacciata (dessertpizza)
Nenhuma avaliação
Scones med frukt
30min
Brød med fennikel, dadler og nøtter
Nenhuma avaliação
Sjokoladekake med kokoskremfrosting
Nenhuma avaliação
Appelsinkake med krydret sirup
Nenhuma avaliação
Naturlig søt eple- og daddelkake (gluten- og laktosefri)
Nenhuma avaliação
Sukkerfritt bananbrød
1h 15min
Bakt havre med mørk sjokolade og bær
Nenhuma avaliação
Søtpotet Donuts
Nenhuma avaliação
Gulrot- og eplekake
1h 30min