Dispositivos e acessórios
Pepperkaker
Preparação 20min
Total 2h 35min
24 porsjoner
Ingredientes
Pepperkaker
-
smør delt i biter100 g
-
sirup50 g
-
brunt sukker100 g
-
egg1
-
glutenfri melblanding, selvhevende (se tips)60 g
-
glutenfri melblanding (se tips)180 g
-
kokosmel40 g
-
pilerotmel pluss ekstra til dryssing30 g
-
glutenfritt bakepulver (se tips)1 ts
-
ingefær, malt3 ts
-
krydderblanding1 ts
Glasur
-
sukker240 g
-
eggehvite1
-
sitronsaft½ ts
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsjon
Sódio
26.2 mg
Proteína
1.3 g
Energia
597.7 kJ /
142.3 kcal
Gordura
3.7 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
2.5 g
Hidratos de carbono
26.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Glutenfri mat
94 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Nenhuma avaliação
Vegansk kokosnøttkake
Nenhuma avaliação
Schiacciata (dessertpizza)
Nenhuma avaliação
Scones med frukt
30min
Brød med fennikel, dadler og nøtter
Nenhuma avaliação
Sjokoladekake med kokoskremfrosting
Nenhuma avaliação
Appelsinkake med krydret sirup
Nenhuma avaliação
Naturlig søt eple- og daddelkake (gluten- og laktosefri)
Nenhuma avaliação
Sukkerfritt bananbrød
1h 15min
Bakt havre med mørk sjokolade og bær
Nenhuma avaliação
Søtpotet Donuts
Nenhuma avaliação
Gulrot- og eplekake
1h 30min