Rychlé zapečené brambory à la gratin

Rychlé zapečené brambory à la gratin

4.4 161 avaliações
Preparação 10min
Total 45min
4 porce

Ingredientes

  • máslo na vymazání
  • 150 gramů goudy na kousky
  • 800 gramů brambor oloupaných, na menší kousky
  • 50 gramů smetany, min. 30 % tuku
  • 150 gramů mléka
  • 1 čajová lžička soli
  • ½ čajové lžičky mletého černého pepře
  • 2 špetky mletého muškátového květu
  • čerstvá pažitka nasekaná, na posypání

Nutrição por 1 porci

Energia 339.3 kcal / 1420.3 kJ
Proteína 16 g
Gordura 14.5 g
Hidratos de carbono 39.3 g
Fibra 3.3 g
Gordura saturada 8.5 g
Sódio 858 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...