Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pastry Dough
- 12 ½ oz all-purpose flour
- 4 oz confectioners sugar
- 2 oz almond flour
- ⅛ tsp salt
- 6 oz unsalted butter, diced, chilled
- 1 large egg
- 1 egg yolk, from a large egg
- 1 tsp ice water
Olive Oil Cake
- 7 oz all-purpose flour
- 3 large eggs
- 4 ½ oz extra virgin olive oil
- 3 ½ oz sugar
- 2 oz whole milk
- 1 ½ tsp baking powder
Lemon Basil Cream
- 1 ½ sheets gelatin, silver grade (approx. 3.5 g)
- ice water, to cover
- 4 large eggs
- 5 oz sugar
- 5 oz unsalted butter, diced
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 5 oz lemon juice, from 2 large lemons
- 8 - 10 fresh basil leaves, plus extra to decorate
Assembly
- 16 oz fresh berries, to decorate
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 2749 kJ / 657 kcal
- Proteína
- 11 g
- Hidratos de carbono
- 70 g
- Gordura
- 38 g
- Gordura saturada
- 16 g
- Fibra
- 3 g
- Sódio
- 127 mg
Receitas alternativas
Tiramisu
5h 20min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
3 Std. 10 Min
Japanese Strawberry Shortcake
1h 30min
Maple Pecan Pie
1h 15 min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts (Metric)
3 godz. 45 min
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts
6 godz. 10 min
Twice Baked Cheese Soufflés
1h 25min
Tangzhong Milk Bread
2h 35 min
Checkerboard Sablés
2h 30 min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3h 40min
French Macarons with Blueberry Jam
1h 30min
New York Cheesecake
9h 30min