
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pastry Dough
- 12 ½ oz all-purpose flour
- 4 oz confectioners sugar
- 2 oz almond flour
- ⅛ tsp salt
- 6 oz unsalted butter diced, chilled
- 1 large egg
- 1 egg yolk from a large egg
- 1 tsp ice water
Olive Oil Cake
- 7 oz all-purpose flour
- 3 large eggs
- 4 ½ oz extra virgin olive oil
- 3 ½ oz sugar
- 2 oz whole milk
- 1 ½ tsp baking powder
Lemon Basil Cream
- 1 ½ sheets gelatin, silver grade (approx. 3.5 g)
- ice water to cover
- 4 large eggs
- 5 oz sugar
- 5 oz unsalted butter diced
- 1 lemon zest only, no white pith
- 5 oz lemon juice from 2 large lemons
- 8 - 10 fresh basil leaves plus extra to decorate
Assembly
- 16 oz fresh berries to decorate
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 657 kcal / 2749 kJ
- Proteína
- 11 g
- Gordura
- 38 g
- Hidratos de carbono
- 70 g
- Fibra
- 3 g
- Gordura saturada
- 16 g
- Sódio
- 127 mg
Receitas alternativas
Tiramisu
5h 20min
Whoopi's Brioche Buns
3h 45min
Gingerbread Bundt Cake
1h 40min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts (Metric)
3h 45min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3h 40min
Matcha Wreath Cookies
1h
Cranberry Almond Cookies
1h 20min
Flan Pudding
3h
Angel Food Cake
1h 10min
Blueberry Bundt Coffee Cake
1h 45min
Portuguese-Style Crème Brûlée
25min
Fruit Tart
2h 40min