Dispositivos e acessórios
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
Preparação 1h 15min
Total 3h 45min
12 pieces
Ingredientes
Pastry Dough
-
all-purpose flour12 ½ oz
-
confectioners sugar4 oz
-
almond flour2 oz
-
salt⅛ tsp
-
unsalted butter diced, chilled6 oz
-
large egg1
-
egg yolk from a large egg1
-
ice water1 tsp
Olive Oil Cake
-
all-purpose flour7 oz
-
large eggs3
-
extra virgin olive oil4 ½ oz
-
sugar3 ½ oz
-
whole milk2 oz
-
baking powder1 ½ tsp
Lemon Basil Cream
-
gelatin, silver grade (approx. 3.5 g)1 ½ sheets
-
ice water to cover
-
large eggs4
-
sugar5 oz
-
unsalted butter diced5 oz
-
lemon zest only, no white pith1
-
lemon juice from 2 large lemons5 oz
-
fresh basil leaves plus extra to decorate8 - 10
Assembly
-
fresh berries to decorate16 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
127 mg
Proteína
11 g
Energia
2749 kJ /
657 kcal
Gordura
38 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
16 g
Hidratos de carbono
70 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Decadent Desserts with Antonio Bachour
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Maple Pecan Tart
1h 15min
Steamed Pineapple Coconut Cake
1h 45min
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts
6h 10min
Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake
14h 30min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
3h 10min
Antonio Bachour: Red Velvet Raspberry Trifle
2h 55min
Strawberry Panna Cotta
4h 40min
Basque Burnt Cheesecake
3h 10min
Massachusetts Boston Cream Pie
2h
Salted Caramel and Chocolate Mousse
4h 15min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3h 40min
Banana Nut Bundt Cake
1h 30min