Dispositivos e acessórios
Fruit Tart
Preparação 30min
Total 2h 40min
12 portions
Ingredientes
Pastry Dough
-
lemon thin peel only, no white pith1
-
sugar5 ½ oz
-
all-purpose flour plus extra to dust11 oz
-
unsalted butter cold, in pieces5 ½ oz
-
salt1 pinch
-
large egg1
-
egg yolk from a large egg1
Pastry Cream
-
lemon thin peel only, no white pith, plus extra zested, to garnish1
-
sugar4 oz
-
all-purpose flour1 oz
-
corn starch1 ½ oz
-
egg yolks from large eggs4
-
whole milk17 oz
-
mixed fresh fruit (approx. 3 pints)20 oz
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
43 mg
Proteína
6 g
Energia
1552 kJ /
371 kcal
Gordura
15 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
55 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Consultant Favorites
15 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Basque Burnt Cheesecake
3h 10min
Tiramisu
5h 20min
Key Lime Pie
4h 40min
Chocolate Covered Pound Cake
1h 30min
Chocolate Fondants (Lava Cakes)
40min
Blueberry Jam
45min
Cherry Clafoutis (Ludo Lefebvre)
3h 15min
Flan Pudding
3h
Coconut Cake
1h
Chocolate Lava Cake
45min
Whole Orange Bundt Cake
1h 25min
Strawberry Shortcake
1h