Rosé Cream Puff Pastry

Rosé Cream Puff Pastry

4.5 6 avaliações
Preparação 30min
Total 3h 30min
2 pieces

Ingredientes

Pastry Cream
  • sugar
    4 oz
  • corn starch
    1 ½ oz
  • heavy whipping cream
    8 oz
  • whole milk
    8 oz
  • sparkling wine rosé
    5 oz
    5 oz sparkling wine, rosé
  • large eggs
    3
  • salt
    ⅛ tsp
  • vanilla bean pod
    1
  • unsalted butter cut into pieces
    2 oz
  • red food coloring (opcional)
    1 - 2 drops
Puff Pastry
  • puff pastry thawed
    1 sheet
Assembly
  • fresh raspberries
    8 oz
    8 oz fresh strawberries
  • confectioners sugar to dust

Nutrição por 1 piece

Energia 2015.7 kcal / 8433.5 kJ
Proteína 32.8 g
Gordura 132.9 g
Hidratos de carbono 165.7 g
Fibra 14.5 g
Gordura saturada 58.5 g
Sódio 723.1 mg

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