Dispositivos e acessórios
Španělská bramborová omeleta
Preparação 15min
Total 40min
4 porce
Ingredientes
-
200 gramů cibule napůl
-
100 gramů extra panenského olivového oleje
-
400 gramů brambora loupaných, na plátky
-
500 gramů vody
-
½ čajové lžičky soli
-
6 vajec
-
2 polévkové lžíce olivového oleje na smažení
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 porci
Proteína
10.2 g
Energia
2012 kJ /
481 kcal
Gordura
39.2 g
Fibra
2.9 g
Hidratos de carbono
20.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Kouzla z páry
11 Receitas
República Checa
República Checa
Também pode gostar...
Ratatouille s těstovinami - z jednoho hrnce
35min
Alpský sýrový toast
25min
Zapečené těstoviny se zeleninou
1h
Jogurtový mug cake
20min
Tiramisu (bez laktózy)
12h 40min
Gnocchi s rajčatovou omáčkou, bazalkou a parmazánem
30min
Zapečené brambory s gorgonzolovou omáčkou
40min
Bramborovo mandlové placky s fazolemi a rajčatovou omáčkou
50min
Fazolový salát s quinoou a sýrem
35min
Veganská boloňská omáčka
50min
Mac and Cheese
1h
Rychlé zapečené brambory à la gratin
45min