![Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a4e77ab3-0468-43d8-beb6-4f3440ba3685/Derivates/0df9b837-5c0d-4d0d-bf7b-8490a66cfdcb.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Chocolate Pastry Dough
- 12 oz all-purpose flour, plus extra to dust
- 5 oz confectioners sugar
- 2 oz almond flour
- 1 oz Dutch-processed cocoa powder
- ⅛ tsp salt
- 6 oz unsalted butter, diced, chilled
- 2 large eggs
Chocolate Pudding Filling
-
5 ½
oz Valrhona chocolate, dark chocolate 70% (see Tip)
ou 5 ½ oz dark chocolate 70%, high quality chips or chunks - 7 oz whole milk
- 1 ½ oz sugar
- 2 tbsp cornstarch
- 2 egg yolks, from large eggs
- 2 oz unsalted butter, in pieces
Caramel Filling
- 5 ½ oz sugar
- 4 ½ oz unsalted butter, cold in 1 cube
- 36 oz water, divided
- 1 tsp lemon juice
- 1 pinch salt
- 5 oz whipping cream
Rolling and Assembly
- ripe mango, thinly sliced, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2536 kJ / 606 kcal
- Proteína
- 8 g
- Hidratos de carbono
- 63 g
- Gordura
- 37 g
- Gordura saturada
- 21 g
- Fibra
- 4 g
- Sódio
- 68 mg
Receitas alternativas
Maple Caramel Dip
30 min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
3 godz. 10 min
Ham and Cream Cheese Spread
10 menit
Cheesy Beer Sauce
30 min
Half-sphere Vanilla Caramel
6h 25min
Waffle Cones
35 min
Cherry Nut Shortbread
1 godz. 20 min
Maple Caramel Rolls
3h 40min
Irish "Potato" Candy
30 min
Chocolate Ice Cream
36 Std.
Maple Cream Custard
20 Min
French Macarons with Blueberry Jam
1h 30 min