Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts
TM6

Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts

4.0 ( 4 avaliações )

Ingredientes

Chocolate Pastry Dough

  • 12 oz all-purpose flour plus extra to dust
  • 5 oz confectioners sugar
  • 2 oz almond flour
  • 1 oz Dutch-processed cocoa powder
  • ⅛ tsp salt
  • 6 oz unsalted butter diced, chilled
  • 2 large eggs

Chocolate Pudding Filling

  • 5 ½ oz Valrhona chocolate dark chocolate 70% (see Tip)
    ou 5 ½ oz dark chocolate 70%, high quality chips or chunks
  • 7 oz whole milk
  • 1 ½ oz sugar
  • 2 tbsp cornstarch
  • 2 egg yolks from large eggs
  • 2 oz unsalted butter in pieces

Caramel Filling

  • 5 ½ oz sugar
  • 4 ½ oz unsalted butter cold in 1 cube
  • 36 oz water divided
  • 1 tsp lemon juice
  • 1 pinch salt
  • 5 oz whipping cream

Rolling and Assembly

  • ripe mango thinly sliced, to garnish

Nutrição
por 1 portion
Energia
606 kcal / 2536 kJ
Proteína
8 g
Gordura
37 g
Hidratos de carbono
63 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
21 g
Sódio
68 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas