Dispositivos e acessórios
Stone fruit crumble
Preparação 15min
Total 1h 15min
12 portions
Ingredientes
Base
-
butter softend, plus extra for greasing120 g
-
eggs2
-
caster sugar220 - 250 g
-
self-raising flour300 g
-
peaches stones removed and cut into eighths1000 g
Crumble
-
plain flour200 g
-
butter softened100 g
-
raw sugar60 - 80 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
277.9 mg
Proteína
6.7 g
Energia
1839.8 kJ /
438 kcal
Gordura
16.6 g
Fibra
3.5 g
Gordura saturada
6.9 g
Hidratos de carbono
65.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday cooking for Thermomix families
114 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Almond biscotti
1h 10min
$250 chocolate chunk cookies
2h 30min
Salted caramel slice
2h 30min
Sultana, apple and custard pastries
2h 40min
ANZAC biscuits
40min
Lemon curd easter biscuits
1h 30min
Apple shortcake
1h 50min
Lemon delicious
1h 5min
Black forest pudding
1h 15min
Strawberry jelly slice
2h 40min
Herb and garlic pull-apart bread
1h 35min
Buttermilk scones
35min